top of page

Duurzame, betaalbare nieuwbouwprojecten in Oost-Vlaanderen door Brik Houses

De hoogste kwaliteit en de nieuwste trends in nieuwbouw

Brik Houses

Over Brik Houses

Brik Houses is een betrouwbare bouwfirma, gespecialiseerd in betaalbare en duurzame nieuwbouwprojecten in Oost-Vlaanderen, zoals Herzele, Lebbeke, Geraardsbergen, Aalst, Ninove en Zottegem. Hierbij hechten we veel belang aan de huidige bouwnormen terwijl we inspelen op de laatste nieuwe trends in de bouwwereld.

Kwaliteit om in te wonen

Als ervaren projectontwikkelaar staat Brik Houses garant voor een vlot verloop van uw bouwwerken. Alles begint bij een goede relatie tussen de verschillende partijen. Zo vertrouwen we enkel op gerenommeerde aannemers en leveranciers die hun kwaliteit al ontelbare keren aan ons bewezen hebben.

“Een thuis maken voor u, dat is onze passie!”

Brik Houses stelt communicatie met wederzijds respect voorop. Wij hebben een luisterend oor voor al uw wensen en vertalen uw noden naar een prachtige woonst, waarin u zich volledig kunt thuis voelen. Bij ons geniet u van een zorgeloos bouwavontuur, waarbij u gespaard blijft van alle beslommeringen en obstakels die een renovatie of nieuwbouw met zich kunnen meebrengen.

Een betaalbare, instapklare nieuwbouwwoning

Wij begrijpen dat de aankoop van een nieuwe woning een ingrijpende beslissing is. Laat u daarom bijstaan door een professional: dankzij Brik Houses hebt u zeker geen spijt van uw investering. De panden die wij te koop aanbieden, zijn dan ook stuk voor stuk door een team van vakkundige aannemers tot in de puntjes afgewerkt. Zo kunnen we u de sleutel overhandigen van een smaakvolle, betaalbare en instapklare nieuwbouwwoning.

DE DEUR VAN BRIK HOUSES STAAT OPEN VOOR IEDEREEN DIE OP ZOEK IS NAAR EEN DUURZAAM, KWALITEITSVOL EN BETAALBAAR NIEUWBOUWPROJECT

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak! 

Joremaaie 3 bus 102 te 9000 GENT  |  Brendan@houses4you.be

Onze realisaties

bottom of page