top of page

Op zoek naar een bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen? Reken op Rik Bouw in Herzele!

Alle bouwprojecten door één aannemer: kwaliteit tot aan de afwerking

Over Rik Bouw

Aannemersbedrijf Rik Bouw in Herzele is uw professionele aannemer voor woningbouw, verbouwingswerken, renovatiewerken en nieuwbouwprojecten van hoge kwaliteit. Als ervaren bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen realiseren wij zowel grote bouwwerken als opdrachten voor particulieren. We werken met topmerken van de beste kwaliteit én topaannemers uit de streek zoals Brik Houses, die kunnen terugvallen op een jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie hebben.

Uw volledige ruwbouw in eigen beheer

Wij zijn uw aannemer voor woningbouw van nieuwbouwwoningen of nieuwbouwappartementen in Oost-Vlaanderen, zoals in Herzele, Aalst, Lebbeke, Geraardsbergen, Ninove of Zottegem. Alle bouwprojecten werken we volledig in eigen beheer af, van de eerste spade in de grond tot de definitieve oplevering. Zo geniet u van een persoonlijke service en een topresultaat op maat van uw wensen, aan een eerlijke prijs. Rik Bouw brengt uw bouwdromen tot leven, in lijn met uw budget. U eindigt met uw droomwoning tot in de perfectie afgewerkt.

ENTHOUSIASTE EN ERVAREN STIELMANNEN LOSLATEN OP UW BOUWPROJECT?

Dan moet u bij Rik Bouw zijn, uw bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen. Contacteer ons meteen voor meer informatie of een afspraak.

Onze realisaties

bottom of page